RSG Zuidlaren
Ritmische Gymnastiek
Nijntje diploma
Lestijden
Agenda
Nieuws
RSG Zuidlaren Nieuws
Clubblad
Foto's
Filmpjes
Gastenboek


Gym Diploma's

De nieuwste diploma's zijn weer uitgereikt zie daarvoor onze Diploma foto's.

 

RSG krijgt Superloen van trouwe sponsoren

Albert Heijn aan de stationsweg te Zuidlaren heeft van RSG Zuidlaren het Superlot van de Grote Clubactie gekocht. Hiervoor willen wij AH, Ruchti en Kleefman heel erg bedanken. Wilma overhandigde het lot aan Hans (de manager te Zuidlaren)

 

 

 

 

Privacy wetgeving 

RSG wil ook goed omgaan met uw prive gegevens. Wij willen de wetgeving als vereniging naleven. Mocht u iets op onze site zien dat hiermee in strijd is of u ziet persoonlijke gegevens die u verwijderd wil hebben dan verzoeken wij u dit aan ons te melden. Wij zullen dat dan zo spoedig mogelijk aanpassen. Info@rsgzuidlaren.nl. 

 

Wedstrijd in België!

Deze onderstaande foto's zijn van de wedstrijd op zaterdag 16 mei 2015 in Haacht ( Belgie).
Tijdens deze wedstrijd is Norah als tiende geeindigd, Joline als veertiende, Marit als zesde, Simone vijftiende en Yvette als achtste. Knap gedaan meiden!

 


Kleuterinstuif
Vrijdag 16 januari was er een Kleuterinstuif. Iedereen mocht een kijkje komen nemen bij onze groep 1/2. De les was georganiseerd door Ester Sloot, zij is druk bezig om haar diploma niveau 3 te halen. Mirthe van Balveren, Anne Herremans, Rebecca de Hoop en Simone Schoon hielpen hierbij in het kader van hun cursus voor niveau 2. Het was een erg gezellige en sportieve les!

 

 

 


RG 2 geslaagden!
Rebecca de Hoop, Mirthe van Balveren, Simone Schoon en Anne Herremans zijn afgelopen zaterdag geslaagd voor de cursus "Ritmisch Gym Assistent Leider". Zij mogen vanaf nu de trainsters assisteren tijdens het lesgeven! Super meiden, gefeliciteerd!!

 Univé gymgala 2013

Ook dit jaar is er weer een Univé gymgala. Dit is al de 17e keer. Elk jaar gaan er van onze club gymnasten heen en elk jaar is het weer een spektakel! Het gala vindt plaats van 20 t/m 22 december in het Topsportcentrum in Almere. De kaartverkoop is al gestart, dus als je heen wilt.. dan wees er snel bij! Er is een gymplaza, waar je zelf allerlei sporten kunt uitproberen. Dit is voor- en na de voorstelling. Er komen acts uit allerlei continenten: Noord-Amerika, Afrika, Azië en natuurlijk uit Europa. Een impressie van vorig jaar kun je zien op de website: http://www.univegymgala.nl/unive-gym-gala Via de website kun je kaartjes kopen en kijken welke acts er nog meer te zien zijn dit jaar! Ga het meemaken en bestel snel kaarten!!


Clubkampioenschappen!

Zaterdag 29 juni hadden we een afsluiting van het wedstrijdseizoen. Dit werd in de vorm van Clubkampioenschappen gedaan! Alle 1C meiden waren teamleider en door middel van loting werd iedereen over de teams verdeeld. Daarna moest iedereen zijn individuele of duo oefening laten zien aan de jury. Aan het einde werden alle behaalde punten opgeteld en het gemiddelde van de groep uitgerekend. De uitslag was als volgt:
5e plek: groep "De Gehaktballen": Yvette, Mirthe, Danée, Maud en Tessa.
4e plek (gedeeld): groep "De Eiigenwijsjes": Linda, Rebecca, Nicole K, Lisa en Anouschka.
én groep "De 6 Biggetjes": Ester, Roos, Daniëlle K, Daniek, Qiong Li, Esther.
3e plek: "De Sandraatjes": Sandra, Joëlle, Norah, Simone, Dana, Isah.
2e plek: "De Rokjes": Lisette, Joline, Michelaine, Daniëlle S, Anne.
1e plek: "De Donuts: Lilian, Marit, Jade, Marloes, Nicole J.

Kijk voor alle punten eens onder het kopje "uitslagen"!

Het was een hele geslaagde dag. Hieronder een groepsfoto van alle groepen. Bij het fotoalbum staat nog een foto!

 Een aantal meiden mag door naar het NK!!
Individueel:
2c: Marloes Collewijn & Daniek Doddema
3c: Marit Venema & Danee Wouda

Duo:
2c: Marloes Collewijn & Mirthe van Balveren
3c: Nicole Kabel & Danee Wouda
4c: Jade Alves & Norah van der Veen

Super gedaan meiden en heel veel succes 1 juni!!

 


 

Komende twee donderdagen (6 en 13 december) gaan we weer knutselen voor de kerstmarkt! Het is in de kantine van de brandweerkazerne van 18:45 tot ongeveer 21:30 uur. Het is voor leden, maar natuurlijk zijn alle ouders ook welkom om te helpen! Wanneer je het te lang vind, kun je natuurlijk ook een uurtje komen.

 Meer info? Mail naar  |  info@rsgzuidlaren.nl